Bose představilo sluchátka Noise Cancelling Headphones 700

cq5dam.web.600.600-870x564

Světem sluchátek s potlačením okolního hluku otřásla zpráva, že Bose uvedl zcela nový vlajkový model, který se nazývá Noise Cancelling Headphones 700. Ani trochu se nepodobají současnému modelu QC35 II. Bose, signalizuje že má v úmysl zvýšit cenu, technologický standard a kvalitu. Společně s novou verzí Bose odhalilo také bezdrátové špunty Bose Earbuds 500 (nástupce Bose SoundSport Free wireless), které můžeme očekávat koncem roku 2019, a dále Bose Noise Canceling Earbuds 700 v roce 2020.

Design NCH 700 je mnohem více elegantní a moderní než u modelu QC 35. Konečně obsahují moderní USB-C port pro nabíjení a dosahují výdrže 20 hodin na jedno nabití. Bose přináší podporu hlasových asistentek a tvrdí, že „budete moci zůstat bez problémů připojeni k telefonu bez toho, abyste se na něj dívali nebo se ho dotýkali“. Google Assistant, Alexa a Siri budou kdykoliv připraveni odpovědět na váš dotaz.

Bose se také chlubí tím, že má nejlepší mikrofonový systém na světě, jaký kdy byl vestavěn do sluchátek. Sluchátka obsahují čtyři mikrofony, které posouvají kvalitu potlačení hluku a izolaci hlasu na novou úroveň. K dispozici je také nová platforma Bose AR, která bude sloužit jako nástroj pro rozšířenou audio realitou. Příklady, které uvádí Bose, jsou velmi zajímavé: stačí se podívat na orientační body kolem sebe, když máte na sobě sluchátka Bose, a kompatibilní aplikace vám o nich poví více, nebo dostanete pokyny specifické pro daný kontext, jako například „Odbočit vlevo za McDonald's“.

Potlačení okolního hluku v samotných sluchátkách je nyní nastavitelné na škále od 0 do 11. Další novinkou je dotykové ovládání.

Sluchátka se budou prodávat v černé a bíle variantě.